Wij raden u aan de laatste versie van uw browser te gebruiken. om ervoor te zorgen dat u toegang hebt tot alle prestaties en functies op onze website. U kunt mogelijk niet alle functies en opties van deze website gebruiken met uw huidige browser versie

Klik hierop om éen van de volgende browsers te downloaden: Microsoft Edge,Google Chrome,Mozilla Firefox,Apple Safari,nl_NL:gp.link.edgeChromium
Ontwerp & Druk visitekaartjes Online Om Op te Vallen

Visitekaartjes

Visitekaartjes zijn de meest simpele producten voor persoonlijk of zakelijk gebruik en ze zijn ideaal om informatie uit te wisselen. Maak die van u op maat om indruk te maken.

Hoge kwaliteit, full-colour, offset drukwerk verkrijgbaar op meerdere papiersoorten en formaten. Afgeronde hoeken en gevouwen visitekaartjes zijn ook beschikbaar.Veel Gestelde Vragen

1. wat voor soort visitekaartje moet ik kiezen voor mijn bedrijf?

Maak een blijvende indruk en laat zien dat je professioneel en betrokken bent. U kunt afhankelijk van uw branche, en de verwachting van de industrie, een wat traditioneler design kiezen.verkoopt u online producten voor potentiële klanten, of een afbeelding van het product met een korte beschrijving weergeven. De grootte van de Europese standaard visitekaartje is 85x55 mm.

Zorg ervoor dat uw kaart goed leesbaar is. Hier zijn enkele andere opties te overwegen:

 • Plaats geen tekst boven afbeeldingen, dit kan het lezen bemoeilijken;
 • Als u toch afbeeldingen gebruikt, houd het subtiel;
 • Vermijd arcering, cursief of onderstrepen;
 • Gebruik een duidelijk en professionele lettertype zoals Times New Roman en Helvetica;
 • Controleer of er voldoende ruimte is tussen uw contact informatie voor optimale leesbaarheid.

U kunt geen belangrijke vergadering bijwonen zonder uw beste pak en stropdas, dit geldt eveneens voor visitekaartjes, vermijd dan ook onvergetelijke stijlfouten in uw ontwerp.Hieronder enkele tips:

 • Wees niet goedkoop: Visitekaartjes die zeggen gratis gedrukt door XXX' zijn volkomen onprofessioneel.
 • Wees niet saai: Zelfs als u geen groot budget voor uw visitekaartje heeft, Vermijd het gebruik van een algemene sjablonen als het is minder origineel en minder effectief.
 • Ga niet voor Shock Value: Wat je probeert te bereiken is betrokkenheid en follow up. Er is een andere set van regels te volgen voor dit.
 • Kies geen Glans: Een oppervlak waarop de ontvanger van de kaart kan schrijven maakt het makkelijker voor hen om notities en onthoud je beter.
 • Wees niet te Druk : Een goede optie is om gevouwen visitekaartjes te selecteren voor extra informatie. Dit is een goede optie in plaats van te veel informatie op een standaardvisitekaartje te willen proppen.

2. Welke papiersoort is de beste keuze voor mijn visitekaartje?

Wanneer u papiersoort kiest, vergeet niet dat u niet alleen kiest wat uw klanten zien of voelen, u kiest ook welk effect u wilt maken als een eerste indruk. Des te meer reden om rekening te houden met de juiste papiersoort voor uw visitekaartjes.

Wij bieden verschillende soorten papier:

 • Glanzend papiersoort is de perfecte keuze als u voor een glanzend en strak look gaat.
 • Matte papiersoort en glad oppervlak zonder de glans voor en meer ingetogen uitstraling.
 • Trifecta papier, onze ongeëvenaarde premium drielagig papiersoort. Verkrijgbaar in rood, zwart en groen om een blijvende indruk te maken. Indrukwekkende dikte met een fluwelen textuur die ze worden afgedrukt op 700 g (rood en zwarte lagen) en 460 g voor de groene laag.

Kies één van onze beste papiersoorten en voel het verschil.

3. Hoe kan ik mijn eigen visitekaartje ontwerp gemakkelijk uploaden?

Met GotPrint is het gemakkelijk om uw nieuwe visitekaartje ontwerp te uploaden. Ga naar onze visitekaartjes pagina gaan en klik op : "Upload Uw Ontwerp". Wij accepteren bestanden in de volgende formaten: TIF, TIFF, PDF, EPS, AI, PSD, BMP, GIF, JPG en PNG.

Selecteer vervolgens grootte, papiersoort, kleuropties en gewenste hoeveelheid.

Een snel en handige optie die wij bieden is onze Online Drukproef, waarmee u precies kunt zien hoe uw visitekaartje eruit zal zien voordat het goedgekeurd wordt.

Als u liever heeft dat uw kaartjes nauwkeurig worden gecheckt, selecteer dan de Handmatige Proefdruk en één van onze opgeleide medewerkers zal uw bestand zorgvuldig controleren tegen een kleine vergoeding.

4. Wat is Afloop?

Afloop is de extra ruimte op het gedrukte product dat bedoeld is om te worden afgesneden als het product wordt bijgesneden voor de eindproduct afmetingen. Afloop betekent dat de kleuren en grafische elementen tot de uiterste rand "pagina afloop" van het sjabloon door moeten lopen , deze extra speling is nodig om witte randen te voorkomen.

Om ervoor te zorgen dat uw bestand voldoende afloop en printklaar is, kunt u onze Sjablonen downloaden.

5. Kan ik mijn eigen visitekaartje vanaf nul maken?

Ja dat kan. Daarvoor bieden we 2 eenvoudige opties op onze Visitekaartjes Pagina.

 • Quick Designer: Met dit tool , kunt u kiezen uit een stel vooraf ontworpen sjablonen, clip art kiezen en de uiterlijk van uw product aan uw wensen, met tekst en beeld aanpassen.
 • Advanced Designer: Dit is onze professionele ontwerp programma gericht op iedereen die hun product op maat wil ontwerpen. Het heeft alle functies van Quick Designer, maar geeft u meer mogelijkheden om uw ontwerp verder te ontwikkelen door teksten vrij te verzetten, vormen tekenen, afbeeldingen uitlijnen, dieptes creëren en nog veel meer.

U kunt voor beide opties kiezen tussen onze gratis Online Proefdruk of een handmatige Proefdruk tegen een kleine vergoeding , uw bestanden worden dan nauwkeurig gecontroleerd door één van onze professionals.

6. Kan iemand mij te helpen met mijn bestelling?

Bij GotPrint bent u zeker niet alleen!

Vraag ons hulp en chat met éen van onze professioneel opgeleide vertegenwoordigers, of bel of mail ons. We begeleiden u bij elke stap van het bestelproces.

Onze klantenservice team is beschikbaar via Live Chat, telefoon (GRATIS vanaf een vaste lijn op 00800 32 52 92 72) en E-mail van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 tot 17:00 CET.

7. Heeft GotPrint professionals die onze visitekaartjes kunnen ?

Als u de Handmatige Proefdruk selecteerd, uw bestand worden door ons gecontroleerd om vast te stellen of ze printklaar zijn. Als er problemen zijn, zullen we u hiervan op de hoogte brengen en kunt u uw bestanden aanpassen en opnieuw uploaden. Wij sturen u vervolgens een proefdruk voor u om goed te keuren.

Voor de Online Proefdruk moet u controleren of uw bestanden printklaar zijn. U ontvangt gelijk een voorbeeld van hoe uw ontwerp eruit zal zien wat u kunt goed- of afkeuren. Uw bestanden worden echter nog steeds door onze kwaliteitsafdeling gecontroleerd.

Bij GotPrint willen wij u de beste afdrukkwaliteit bieden en onze klanten zeer tevreden houden.

8. Hoe lang moet ik wachten op mijn visitekaartjes?

De doolooptijd begint zodra uw bestelling goedgekeurd en betaald is.

Onze druktijd is normaal gesproken alleen 2 werkdagen, voor 300 g Glanzend 2 zijdig + UV High Gloss Coating. Extra opties kunnen resulteren in 1 extra werkdag. Voor alle papiersoorten of opties raadpleegt u onze doorlooptijden.

Levertijd begint wanneer uw bestelling gedrukt is en klaar om te verzenden. Levertijd staat apart van de druktijd, wij hanteren een levertijd van 2-4 werkdagen met onze snel, maar kosteneffectieve, standaardverzending.

U ontvangt een e-mailbericht zodra de bestelling klaar is. De e-mail zal een traceernummer hebben, zodat u de voortgang van uw pakket in alle details kunt volgen. Levertijd kan enigzins variëren afhankelijk van de bestemming en de verzendwijze.

9. Waar kan ik de verzend en levertijden vinden?

U kunt alle details over druk en levertijd hieronder vinden: https://www.gotprint.nl/store/turnaround-time.html

Let op.De Levertijd begint nadat uw bestelling goedgekeurd en betaald is. In het geval van problemen met uw bestanden of betaling, kan uw bestelling vertraagd worden.

10. Welke mogelijkheden heb ik om mee te betalen?

Afhankelijk van waar u zich bevindt, accepteren wij Visa, Mastercard, Paypal en Maestro. Wij accepteren ook Sofort en iDeal. Echter is Maestro niet door alle financiële instellingen beschikbaar. In het geval als er betaal problemen ontstaan met deze betaal mogelijkheden, dan zou u bij uw bank moeten controleren of uw kaart geautoriseerd is voor deze betaal mogelijkheden.

In het geval als er betaal problemen tijden facturering, kan dat aan onvoldoende saldo of bijvoorbeeld typfout liggen. Wanneer dit gebeurt, zult u een vrij snel een email vans ons ontvangen.