Wij raden u aan de laatste versie van uw browser te gebruiken. om ervoor te zorgen dat u toegang hebt tot alle prestaties en functies op onze website. U kunt mogelijk niet alle functies en opties van deze website gebruiken met uw huidige browser versie

Klik hierop om éen van de volgende browsers te downloaden: Microsoft Edge,Google Chrome,Mozilla Firefox,Apple Safari,nl_NL:gp.link.edgeChromium
GotPrint Visitekaartjes Unieke Speciale Vormen

Speciale Vormen

Voor veelzijdige, uniek vormgegeven producten met een wow factor, kunt u kiezen uit een van onze unieke vormen van de Speciale Vormen producten reeks. Ze zijn ideaal voor bedrijven die willen opvallen door anders te zijn. Voor een blijvende indruk kunt u kiezen uit een cirkel, afgeronde rechthoek, ovaal, blad, of halve cirkel.

Hoge kwaliteit, full-colour offset drukwerk verkrijgbaar. Maak een keuze uit verschillende lamineer opties en kies bijvoorbeeld voor afgeronde hoeken.

Oval Circle Rounded Square Rounded Rectangle Leaf Half Circle Wink
Ovaal Cirkel Vierkant Afgeronde Rechthoek Blad Halve Cirkel Wink

Veel Gestelde Vragen

1. Van welke beschikbare vormen kan ik kiezen?

Speciale vormen zijn beschikbaar in de volgende vormen: Ovaal, cirkel, Vierkant, Afgeronde rechthoek, Blad, Halve cirkel, en Wink.

2. Welke maten zijn beschikbaar voor speciale vormen?

Ovale vormen zijn beschikbaar in 38 mm x 64mm, 51mm x 89mm, en 102mm x 152mm. Vierkant en Afgerond Vierkant zijn beide beschikbaar in 51mm x 51mm. Afgeronde rechthoek is beschikbaar in 70mm x 28mm maat. Wink kan worden besteld als 89mm x 51mm of 85mm x 55mm. De halve cirkel is beschikbaar in 51mm x 89mm, 85mm x 55mm, en een grotere grootte van 152mm x 102mm. Ten slotte, het blad is beschikbaar in 89mm x 51mm, 85mm x 55mm, en de grotere maat 152mm x 102mm.

3. Wat is de doorlooptijd voor Speciale Vormen?

Afhankelijk van het door u geslecteerd papier, Het aantal dagen na goedkeuring en verwerkte betaling bedraagt 3-5 of 6-8 dagen productietijd + 3 à 4 werkdagen levertijd.In het geval van problemen met uw bestanden of betaling, kan uw bestelling vertraagd worden.Door ervoor te zorgen dat uw ontwerp drukklaart voorkomt u eventuele vertragingen.

4. Welke papiersoorten zijn beschikbaar voor speciale vormen?

  • 300 g Glans 2 Kanten + UV Hoog Glans
  • 350 g Mat 2 Kanten + Matte Afwerking
  • 250 g Mat 2 Kanten + Matte Afwerking
  • 460 g Trifecta Green – Triple-Layered Ultimate

5. Zijn er sjablonen beschikbaar voor Speciale Vormen?

U kunt sjablonen op onze website in de volgende formaten downloaden :PDF, AI, en PSD.

6. Wat zijn uw afdrukvereisten voor speciale vormen?

Alle afdrukvereisten vindt terug u op de pagina Bestanden Voorbereiden op onze website. De belangrijkste zijn afloop, afmetingen, kleurmodus, resolutie, en de veiligheidsmarge voor tekst en afbeeldingen.Voor speciale vormen kan de afloop marge enigzins verschillen afhankelijk van de gekozen vorm. De kleurmodus moet CMYK zijn.

7. Kan ik op mijn speciale vormen schrijven?

Op de 300 g Glans 2 Kanten + UV Hoog Glans na vanwege de glans, kunt op alle papiersoorten schrijven. Wij raden u ook aan een gratis proefpakket van onze website aan te vragen om zelf te testen.

8. Welke proefopties zijn beschikbaar voor Speciale Vormen?

De beschikbare drukproef opties zijn de online drukproef en de handmatig drukproef. Voor de Online screen Proef moet u controleren of uw bestanden printklaar zijn. U krijgt een voorbeeld te zien van uw ontwerp en u keurt het vervolgens goed of af. Eenmal goedgekeurd worden uw bestanden vervolgens direct naar de printers gestuurd. Voor de Handmatige Proefdruk kunt u uw bestanden uploaden en worden deze door ons gecontroleerd om vast te stellen of ze printklaar zijn. Als er problemen zijn, zullen we u hiervan op de hoogte brengen en kunt u uw bestanden aanpassen en opnieuw uploaden. Wij sturen u vervolgens een proefdruk voor u om goed te keuren binnen 24uur.

9. Wat moet de resolutie en kleurmodus van mijn Speciale Vormen bestanden zijn?

Alle gekleurde ontwerpen moeten in CMYK (cyaan, magenta, geel, zwart) modus aangeleverd worden op een 350 dpi resolutie.

10. Kunt u mijn Bestelling ontwerpen?

Sinds wij een drukkerij zijn, kunnen wij u niet helpen met ontwerpen van uw bestanden. Echter, bieden wij hulpmiddelen op onze website: gebruik onze Advanced Designer online programma om makkelijk te ontwerpen ook wanneer u geen kennis heeft van grafisch ontwerp. Het is snel en gebruiksvriendelijk.Eenmaal gedaan, plaats simpelweg uw bestelling.