Wij raden u aan de laatste versie van uw browser te gebruiken. om ervoor te zorgen dat u toegang hebt tot alle prestaties en functies op onze website. U kunt mogelijk niet alle functies en opties van deze website gebruiken met uw huidige browser versie

Klik hierop om éen van de volgende browsers te downloaden: Microsoft Edge,Google Chrome,Mozilla Firefox,Apple Safari
Ontwerp & Druk Uw Wenskaarten Online Op GotPrint

Wenskaarten

Wenskaarten kunnen gepersonaliseerd worden voor speciale gelegenheden. Stuur ze naar uw klanten op en laat ze zien dat u om ze geeft.

Hoge kwaliteit, full-colour, offset drukwerk verkrijgbaar. Maak een keuze uit verschillende lamineer opties.

Veel Gestelde Vragen

1. Krijg ik ook enveloppen bij mijn wenskaarten?

Enveloppen zijn niet inbegrepen en dienen separaat besteld te worden.

2. Bieden jullie mailing dienst aan voor wenskaarten?

Wij bieden geen mailing service voor wenskaarten aan.

3. Wat is de doorlooptijd voor wenskaarten?

De doorlooptijd voor wenskaarten is meestal 3-5 werkdagen en is medebepaald door de door u geselecteerd papier. Daarnaast hanteren wij 2-4 werkdagen levertijd.Zie onze levertijd pagina op onze site voor meer informatie. De meest nauwkeurige printtijd zal pas getoond worden als u alle printopties voor uw bestelling instelt. De Levertijd begint nadat uw bestelling goedgekeurd en betaald is. Eventuele problemen met de ingediende bestanden en/of betaling kan uw bestelling vertragen, dus zorg ervoor dat uw bestanden printklaar zijn.

4. Wat is de minimale hoeveelheid voor wenstkaarten?

De minimale afname voor wenskaarten is 100.

5. Hebben jullie sjablonen voor wenskaarten?

Op onze website kunt u sjablonen in de volgende formaten downloaden: PDF, AI, en PSD.

6. Jeeft u bestaande achtergronden die ik voor mijn wenskaarten kan gebruiken?

Er zijn verschillende vooraf ontworpen sjablonen en achtergronden beschikbaar in onze Advanced Designer ontwerpprogramma.Selecteer het gewenste ontwerp en personaliseer uw ontwerp en pas het desnoods aan voordat u de bestelling plaatst.

7. Kan ik zien een proefdruk van mijn wenskaarten ontvangen?

Wij sturen geen fysieke proefdruk, echter als je de Handmatig Verwerkte Drukproef selecteert, ontvangt u een digitale proefdruk (PDF) via e-mail voor goedkeuring.

8. Kan ik mijn bestelling van wenskaarten in meerdere ontwerpen opsplitsen?

U kunt maximaal 25 sets per bestelling met verschillende ontwerpen toevoegen als u wenst.

9. Welke papiersoorten zijn beschikbaar voor Wenskaarten?

Wij hebben verscheidene papiersoorten voor u: 250 g Glans 2 Kanten + Glanzende Afwerking, 250 g Mat 2 Kanten + Matte Afwerking, 300 g Glans 2 Kanten + UV Hoog Glans, 300 g Naturel Premium Offset, 350 g Mat 2 Kanten + Matte Afwerking.

10. Wat betekent afloop voor mijn wenskaarten?

Afloop is de rand van het ontwerp wat in de laatste snijfase afgesneden wordt. Uw product wordt geprint met een 4mm afloop en vervolgens afgesneden. Daarom moet de afbeelding of achtergrond verder reiken dan het daadwerkelijke ontwerpkaders, omdat je anders witte strepen of scheve grenslijnen krijgt. Bekijk Sjablonen Downloaden en gebruik ze om te zorgen dat uw afloop correct is.Meer informatie is ook onder Bestanden Voorbereiden beschikbaar.