Wij raden u aan de laatste versie van uw browser te gebruiken. om ervoor te zorgen dat u toegang hebt tot alle prestaties en functies op onze website. U kunt mogelijk niet alle functies en opties van deze website gebruiken met uw huidige browser versie

Klik hierop om éen van de volgende browsers te downloaden: Microsoft Edge,Google Chrome,Mozilla Firefox,Apple Safari
Staanders afdrukken is ideaal om uw bedrijf te promoten

Staander

Staander zijn handige promotionele producten die het nieuwe productmenu, speciale aanbiedingen of speciale evenementen bij restaurants, café's, kroegen of winkels kunnen promoten.

Hoge kwaliteit, full-colour, offset drukwerk verkrijgbaar.

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is een staander?

Staander zijn handige promotionele producten die het nieuwe productmenu, speciale aanbiedingen of speciale evenementen bij restaurants, café's, kroegen of winkels kunnen promoten.Ze zijn dus ideaal om uw klanten snel en gemakkelijk te informeren over promoties en kortingen.

2. Kunt u mijn Staander ontwerpen?

Gezien wij een drukkerij zijn, kunnen wij u niet helpen met ontwerpen van uw bestanden. Echter, bieden wij hulpmiddelen op onze website: gebruik onze Advanced Designer online programma om makkelijk te ontwerpen ook wanneer u geen kennis heeft van grafisch ontwerp. Het is snel en gebruiksvriendelijk. Eenmaal gedaan, plaats simpelweg uw bestelling.

3. Hoe kunnen staanders best gebruikt worden?

Staanders zijn geweldig voor advertenties van nieuwe producten, aanbiedingen, dranken/cocktails en desserts.

4. Wat is DPI?

Resolutie, ook wel bekend als dpi (dots per inch) of ppi (pixels per inch). Het geeft de hoeveelheid van punten(dots) of pixels met kleurinformatie aan, die samen een beeld vormen. Hoe hoger de dots per inch/pixels per inch aantal, des de hoger de resolutie en des beter en scherper de uiteindelijke drukresultaat zal worden.Beeldscherm resolutie is veel lager dan de resolutie van printers, daarom is een afbeelding die op het scherm scherp lijkt, zal niet even scherp uitgeprint worden. Hetzelfde geldt voor afbeeldingen uit internet, die zijn meestal van lage resolutie (72dpi) en korrelig. Wanneer u beeldmateriaal koopt via royalty vrije websites, graag ervoor zorgen dat u de hoge resolutie afbeeldingen downloadt van 350dpi.

5. Wat is de doorlooptijd voor Staanders?

Het aantal dagen na goedkeuring en verwerkte betaling bedraagt 6 werkdagen productietijd + 3 à 4 werkdagen levertijd.In het geval van problemen met uw bestanden of betaling, kan uw bestelling vertraagd worden.Door ervoor te zorgen dat uw ontwerp drukklaart voorkomt u eventuele vertragingen.

6. Krijg ik een voorbeeld van mijn Staander te zien?

Elke Staanders bestelling bevat een handmatig verwerkte drukproef. Dit betekent dat wij uw ontwerp zullen controleren om vast te stellen of ze printklaar zijn. Als er problemen zijn, zullen we u hiervan op de hoogte brengen en kunt u uw bestanden aanpassen en opnieuw uploaden. Wij sturen u vervolgens een proefdruk voor u om goed te keuren binnen 24uur.

7. Wat zijn de beschikbare Staanders afmetingen?

  • 102mm x 204mm Gerild om te Vouwen Naar 102mm x 102mm
  • 102mm x 304mm Gerild om te Vouwen Naar 102mm x 152mm
  • 108mm x 304mm Gerild om te Vouwen Naar 108mm x 152mm
  • 102mm x 330mm Gerild om te Vouwen Naar 102mm x 165mm
  • 127mm x 280mm Gerild om te Vouwen Naar 127mm x 140mm
  • 102mm x 406mm Gerild om te Vouwen Naar 102mm x 203mm

De benodigde sjablonen kunnen gedownload worden op onze sjablonen pagina.

8. Hoe worden de Staanders geassembleerd?

Geen lijm nodig.Ons simpele in elkaar koppelende ontwerpen, maken het gemakkelijk om de staander in- en uit elkaar te halen voor opslag.

9. Hebt u sjablonen die ik voor mijn brochure/catalogus gebruiken kan?

U kunt sjablonen op onze website in de volgende formaten downloaden :PDF, AI, en PSD.

10. Kan ik op de binnenkant van mijn Staander printen?

De binnenkant van de Staanders worden leeggelaten omdat ze niet zichtbaar zijn wanneer de staander gemonteerd is.