Wij raden u aan de laatste versie van uw browser te gebruiken. om ervoor te zorgen dat u toegang hebt tot alle prestaties en functies op onze website. U kunt mogelijk niet alle functies en opties van deze website gebruiken met uw huidige browser versie

Klik hierop om éen van de volgende browsers te downloaden: Microsoft Edge,Google Chrome,Mozilla Firefox,Apple Safari
Betaalbare Hoge Kwaliteit Hanglabels

Hanglabels

Hanglabels kunnen toegevoegd worden aan kleding of andere producten om aandacht te trekken op prijzen, kortingen, uw contactgegevens en uiteraard uw logo.

Hoge kwaliteit, full-colour, offset drukwerk verkrijgbaar. Kies een van de 3 perforatie posities. Afgeronde hoeken en gevouwen labels zijn ook beschikbaar.

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is het beste gebruik voor swing tags?

Hanglabels kunnen op allerlei manieren gebruikt worden en veelzijdig genoeg voor meer dan alleen textiel. Ze kunnen worden gebruikt als gift tags op wijnflessen, olijfolie flessen of welk ander type fles ook, in feite, een hanglabel kan inderdaad als bijlage dienen om aanvullende informatie te verstrekken. worden gebruikt op fietsen, motorfietsen, auto's,petjes en in principe alle kleding, en wordt vaak gezien bij tuin centra op elk soort plant of product.Op maat gemaakte labels maken een wereld van verschil bij het promoten van uw producten en zijn effectief voor merkbekendheid.

De mogelijkheden voor Swing Tag zijn inderdaad eindeloos.

2. Welke papiersoort/afwerking zal ik voor mijn hanglabels kiezen?

Het uiterlijk en textuur van een hanglabel hangt in veel opzichten van de papiersoort en de boodschap u wilt overbrengen.

  • Glanzende papiersoorten zijn meestal gekozen voor glanzend en glad uiterlijk.
  • Mat papiersoorten bieden een zijdeachtig gladde coating zonder de glans voor een meer ingetogen look.
  • Combinatie van glanzende en matte is ideaal wanneer u het beste van beide werelden wilt . Glanzend op de voorkant om aandacht, mat op de achterkant zodat u op de swing-tag kunt schrijven.
  • Kies 250 g paperstock voor een meer flexibele gevoel, of de stevige 350 g voor extra dikte en duurzaamheid.

3. Hoe kan ik mijn eigen hanglabels ontwerp gemakkelijk uploaden?

Met GotPrint is het gemakkelijk om uw nieuwe visitekaartje ontwerp te uploaden. Ga naar onze hanglabels pagina gaan en klik op : "Upload Uw Ontwerp". Wij accepteren bestanden in de volgende formaten: TIF, TIFF, PDF, EPS, AI, PSD, BMP, GIF, JPG en PNG.

Selecteer vervolgens grootte, papiersoort, kleuropties en gewenste hoeveelheid.

Een snel en handige optie die wij bieden is onze Online Drukproef, waarmee u precies kunt zien hoe uw visitekaartje eruit zal zien voordat het goedgekeurd wordt.

Als u liever heeft dat uw kaartjes nauwkeurig worden gecheckt, selecteer dan de Handmatige Proefdruk en één van onze opgeleide medewerkers zal uw bestand zorgvuldig controleren tegen een kleine vergoeding.

4. Wat is Afloop?

Afloop is de extra ruimte op het gedrukte product dat bedoeld is om te worden afgesneden als het product wordt bijgesneden voor de eindproduct afmetingen. Afloop betekent dat de kleuren en grafische elementen tot de uiterste rand "pagina afloop" van het sjabloon door moeten lopen , deze extra speling is nodig om witte randen te voorkomen.

Om ervoor te zorgen dat uw bestand voldoende afloop en printklaar is, kunt u onze Sjablonen downloaden.

5. Wat als ik geen ontwerp programma heb? Hoe kan ik dan mijn hanglabels ontwerpen?

In het geval wanneer u geen ontwerp programma's heft, kunt u onze Advanced Designer gebruiken! dit geeft u veel mogelijkheden om uw ontwerp te ontwikkelen door teksten vrij te verzetten, vormen tekenen, afbeeldingen uitlijnen, dieptes creëren en nog veel meer.

6. Kan iemand mij te helpen met mijn bestelling?

Bij GotPrint bent u zeker niet alleen!

Vraag ons hulp en chat met éen van onze professioneel opgeleide vertegenwoordigers, of bel of mail ons. We begeleiden u bij elke stap van het bestelproces.

Onze klantenservice team is beschikbaar via Live Chat, telefoon (GRATIS vanaf een vaste lijn op 00800 32 52 92 72) en E-mail van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 tot 17:00 CET.

7. Wat is de diameter van de hanglabel perforatie, en worden ook touwtjes bij de labels geleverd?

De diameter van de perforatie is 3mm. Touwtjes zijn bij ons niet beschikbaar.Wij levern alleen papier.Gevouwen labels worden plat dus ongevouwen geleverd.

Wat is de diameter van de hanglabel perforatie, en worden ook touwtjes bij de labels geleverd?

  • De diameter van de perforatie is 3mm. Touwtjes zijn bij ons niet beschikbaar.Wij levern alleen papier.Gevouwen labels worden plat dus ongevouwen geleverd.

8. Hoe lang moet ik wachten op mijn hanglabel?

De doolooptijd begint zodra uw bestelling goedgekeurd en betaald is.

Onze druktijd is normaal gesproken alleen 2 werkdagen, voor 300 g Glanzend 2 zijdig + UV High Gloss Coating. Extra opties kunnen resulteren in 1 extra werkdag. Voor alle papiersoorten of opties raadpleegt u onze doorlooptijden.

Levertijd begint wanneer uw bestelling gedrukt is en klaar om te verzenden. Levertijd staat apart van de druktijd, wij hanteren een levertijd van 2-4 werkdagen met onze snel, maar kosteneffectieve, standaardverzending.

U ontvangt een e-mailbericht zodra de bestelling klaar is. De e-mail zal een traceernummer hebben, zodat u de voortgang van uw pakket in alle details kunt volgen. Levertijd kan enigzins variëren afhankelijk van de bestemming en de verzendwijze.

9. Welke kleuren kan ik beter niet gebruiken bij een ontwerp?

Wij kunnen geen 100% kleurmatch garanderen, echter wel 85% door de drukpersen die wij gebruiken. Er kan dus een 15% kleurverschil in uw eindproduct zijn.

Wij recommenderen minimaal gebruik van rood en blauw omdat dit de moeilijkste kleuren om te matchen zijn. Ook minimaal gebruik van donkere of harde kleuren op 100 g stock omdat de kleuren kunnen doorlopen.

10. Welke mogelijkheden heb ik om mee te betalen?

Afhankelijk van waar u zich bevindt, accepteren wij Visa, Mastercard, Paypal en Maestro. Wij accepteren ook Sofort en iDeal. Echter is Maestro niet door alle financiële instellingen beschikbaar. In het geval als er betaal problemen ontstaan met deze betaal mogelijkheden, dan zou u bij uw bank moeten controleren of uw kaart geautoriseerd is voor deze betaal mogelijkheden.

In het geval als er betaal problemen tijden facturering, kan dat aan onvoldoende saldo of bijvoorbeeld typfout liggen. Wanneer dit gebeurt, zult u een vrij snel een email vans ons ontvangen.