Close

Wij raden u aan de laatste versie van uw browser te gebruiken. om ervoor te zorgen dat u toegang hebt tot alle prestaties en functies op onze website. U kunt mogelijk niet alle functies en opties van deze website gebruiken met uw huidige browser versie

Klik hierop om éen van de volgende browsers te downloaden: Microsoft Edge,Internet Explorer,Google Chrome,Mozilla Firefox,Apple Safari
GotPrint Altijd een Stap Vooruit Met Kwaliteitsgarantie
Onze Garantie Onze Garantie

Bij GotPrint weten we maar al te goed dat het spannend kan zijn om de stap te nemen en drukwerk te bestellen. Om die reden doen wij er alles aan om uw zorgen te verlichten, zodat u zich op marketingactiviteiten kunt richten. Met onze geweldige producten, weergaloze aanbiedingen, gebruiksvriendelijke website, een uitzonderlijk klantenservice team en een tijd-besparende Online-Proef optie, is uw tevredenheid gegarandeerd.

GotPrint zet nog een stap verder om u de beste kwaliteit en de laagste prijzen in full-colour, grote oplagen offsetdrukwerk te garanderen door alle concurrerende prijzen van full-colour drukwerk in vergelijkbare kwantiteit en kwaliteit evenaren.

Nieuwe klant? Geen probleem!

Voor nieuwe klanten geldt bij ons een niet goed, geld terug garantie bij de eerste bestelling. Wanneer u niet tevreden bent met het gedrukte product, kunt u die aan ons terugsturen voor de volledige terugbetaling van de drukkosten. Alle bestellingen boven de €100,00 worden als grote bestellingen beschouwd. Onze garantie is alleen geldig bij bestellingen tot €100,00, daarom adviseren wij onze klanten om eerst een kleine bestelling te plaatsen. Op die manier weet u precies wat voor kwaliteit u kunt verwachten.

Als klant bent U verantwoordelijk voor het aanleveren van printklare bestanden (resolutie van 350 dpi, CMYK kleurenmodus, correcte afloop, etc.). Onder de tabblad "Document Instellingen" kunt u de specificaties voor het klaarmaken van het drukwerk vinden. GotPrint corrigeert fouten met betrekking tot onjuiste uitsnede, drukwerk verschuiving, afdrukkwaliteit, kleur en afdrukvertragingen om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun eindproducten.

Doordat wij het CMYK kleuren drukproces gebruiken, kunnen wij niet alle beschikbare kleuren drukken. Wij kunnen kleuren niet overeen laten stemmen met het aangeleverde ontwerp, maar wij bieden wel de industrie standaard aan kleurenaanbod en zullen ons uiterste best doen om de kleuren zo goed mogelijk te machten met uw aangeleverde ontwerp.

Mochten er problemen met het drukken van uw product ontstaan, gelieve hier klikken om direct naar de contact pagina te gaan. Vanuit daar, selecteer de "Kwaliteitscontrole" afdeling, vul uw contact informatie in (naam, email, adres, etc.) en leg het probleem zo gedetailleerd mogelijk uit. Een van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Succes met bestellen!

Onze Garantie