Wij raden u aan de laatste versie van uw browser te gebruiken. om ervoor te zorgen dat u toegang hebt tot alle prestaties en functies op onze website. U kunt mogelijk niet alle functies en opties van deze website gebruiken met uw huidige browser versie

Klik hierop om éen van de volgende browsers te downloaden: Microsoft Edge,Google Chrome,Mozilla Firefox,Apple Safari
GotPrint Altijd een Stap Vooruit Met Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsverklaring Onze Garantie

Bij GotPrint weten we maar al te goed dat het spannend kan zijn om de stap te nemen en drukwerk te bestellen. Om die reden doen wij er alles aan om uw zorgen te verlichten, zodat u zich op marketingactiviteiten kunt richten. Met onze geweldige producten, weergaloze aanbiedingen, gebruiksvriendelijke website, een uitzonderlijk klantenservice team en een tijd-besparende Online-Proef optie, weten we dat u tevreden zult zijn.

GotPrint zet nog een stap verder om u de beste kwaliteit en de laagste prijzen in full-colour, grote oplagen offsetdrukwerk te garanderen door alle concurrerende prijzen van full-colour drukwerk in vergelijkbare kwantiteit en kwaliteit evenaren.

GotPrint staat achter haar producten van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Probeer eens onze kwaliteit!

Bent u eerste klant? Geen probleem!

Eerste klanten bieden wij de mogelijkheid om hun ontworpen product zonder risico te testen gedurende 60 dagen na ontvangst van de levering. In het geval dat u niet tevreden bent met het product omdat het niet lijkt op de door u goedgekeurde proef, kunt u gewoon het product retourneren. Wij zullen u de gehele drukkosten voor deze bestelling terugbetalen. Deze aanbieding is echter alleen van toepassing op bestellingen met een waarde van minder dan EUR 100,00.

Retouradres: GotPrint.eu BV, Randwycksingel 20, 6229EE Maastricht, Nederland.(LET OP: WIJ BETALEN GEEN VERZENDKOSTEN VOOR RETOURZENDINGEN) De drukkosten zal worden terugbetaald binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product. voldoen aan de gestelde termijn is het moment van ontvangst van de producten door GotPrint is cruciaal.U bent verantwoordelijk voor tijdig terusturen van het product.Geretourneerde producten moeten samen met het betreffende bestelnummer verzonden worden.Uw garantierechten voor gebrekkige producten worden niet beïnvloed door dit recht het product als gevolg van ontevredenheid te retourneren.

Als klant bent U verantwoordelijk voor het aanleveren van printklare bestanden (resolutie van 350 dpi, CMYK kleurenmodus, correcte afloop, etc.). GotPrint corrigeert alleen fouten met betrekking tot onjuiste uitsnede en drukwerk verschuiving,daarom moet u ervoor zorgen dat uw drukwerk printlaar is voordat u de bestelling aanvaardt door de definitieve tekst en lay-out, voorafgaand aan het drukproces zorgvuldig te controleren.

Mocht u niet tevreden zijn met het eindresultaat , zullen wij u terugbetalen de afdrukkosten conform de hierboven genoemde voorwaarden.

Geniet van je bestelling!

Onze Garantie