Wij raden u aan de laatste versie van uw browser te gebruiken. om ervoor te zorgen dat u toegang hebt tot alle prestaties en functies op onze website. U kunt mogelijk niet alle functies en opties van deze website gebruiken met uw huidige browser versie

Klik hierop om éen van de volgende browsers te downloaden: Microsoft Edge,Google Chrome,Mozilla Firefox,Apple Safari
Trifecta Pearl Met Kanvas - Triple-Layered Ultimate | GotPrint
New Kanvas Banner

Nu introduceren wij onze nieuwe Trifecta Pearl
Drielagig Ultiem met Kanvas Textuur

Dit luxueuze papier met een doek-achtige
textuur en parel middelste laag is de
nieuwste toevoeging aan onze Trifecta
assortiment. Het is gewoon een andere
manier om ervoor te zorgen dat uw
drukwerk vast en zeker indruk zal maken.
Bereik een nieuw niveau van originaliteit
door het afdrukken van uw kaarten op de
onze 650 g papiersoort met een fraai
tastbare afwerking.

Trifecta Pearl With Kanvas

Selecteer uw product en bestel:

De 650 g Trifecta Pearl is een drielagige papiersoort met een romige middelstelaag en een doek textuur aan elke zijde. Dit dik papier dankt haar waanzinnige looks aan de zonne-wit oppervlak. De parel middelste laag is behoorlijk dikker dan de twee witte lagen gecombineerd, waardoor het een strakke en gewaagde uitstraling creëert die u zeker zal onderscheiden.


Helemaal uniek kwa uistraling en voelbaarheid, uw op 650 g Trifecta Pearl met Kanvas textuur gedrukte kaarten zullen ongetwijfeld indruk maken: subtiel maar toch verfijnd, stevig en toch elegant.

Andere Trifecta Opties

Verdrievoudig de lagen, verdrievoudig de impact

Effectieve marketing hulpmiddelen moeten meer kunnen dan simpelweg een bericht of uw contactgegevens weergeven. Met dit in gedachten kwamen we met onze Trifecta – Drielagig Ultiem papiersoorten, beschikbaar in 460 g Groen, 650 g Pearl, 700 g Zwart en 700 g Rood. Met een elegante verschijning en een tastbare, gladde textuur zijn deze papiersoorten ideaal voor uw bedrijf en marketingsbehoeften. Terwijl Trifecta Groen, Zwart en Rood een fluweel zacht oppervlak hebben, heeft het Pearl papier een Kanvas textuur met een waarneembare samenhang en artistiek beroep.


Met Trifecta kunt u drie keer zoveel opvallen dan met een doorsnee papier. Dik, duurzaam en vooral stijlvol, het is voor de hand liggende keuze wanneer u wilt opvallen.