Wij raden u aan de laatste versie van uw browser te gebruiken. om ervoor te zorgen dat u toegang hebt tot alle prestaties en functies op onze website. U kunt mogelijk niet alle functies en opties van deze website gebruiken met uw huidige browser versie

Klik hierop om éen van de volgende browsers te downloaden: Microsoft Edge,Google Chrome,Mozilla Firefox,Apple Safari
Kwaliteit Briefpapier Drukwerk voor uw Bedrijf

Briefpapier

Briefpapier is één van de belangrijkste elementen binnen de huisstijl van een bedrijf. Compliment Kaarten zijn beschikbaar in de maat DL (99mm x 210mm).

Hoge kwaliteit, full-colour, offset drukwerk verkrijgbaar. Printbaar op Laser en Inkjet printers.

Veel Gestelde Vragen

1. Welk papiersoort raadt u voor briefpapier aan?

Briefpapier is beschikbaar in 100 g Naturel Premium Offset.Dit papier is goed beschrijfbaar. Het is een vel wit papier wat natuurlijk en getextureerd aanvoelt. De 100 g Naturel Premium Offset is ons lichtste, maar toch duurzame papier. Doordat het ongestreken is, adviseren wij geen donkere, hoge dichtheid kleuren te gebruiken (zwart, paars, blauw en bruin) vanwege de kans dat deze kunnen uitlopen.

2. Welke bestandstypen accepteren jullie? Kan ik een Word document sturen?

De volgende formats worden geaccepteerd: .TIF, .TIFF, .EPS, .AI, .PSD, .BMP, .GIF, .JPG, .PNG, .PDF. Word document kunnen niet gebruikt worden omdat ze niet geschikt zijn.

3. Kan ik een briefpapier proef ontvangen?

We hebben geen briefpapiermonsters, wél adviseren wij om onze gratis proefpakket aan te vragen,het pakket bevant o.a producten, een 100 g naturel Premium Offset envelop van de dezelfde papiersoort als ons briefpapier. Deze kunnen worden gekoppeld voor een compleet professionele marketing pakket.

4. Hoe kan ik mijn briefpapier personaliseren?

Onderscheid u van de grijze massa en ga voor onze op maat gemaakte briefpapier .Gebruik onze Advanced Designer ontwerpprogramma om uw eigen unieke ontwerpen te maken.

5. Wat is de levertijd voor briefpapier?

De levertijd voor briefpapier is 3 werkdagen productietijd, daarnaast moet u rekening houden met 3 à 4 werkdagen levertijd.Zie Levertijd op onze website. De Levertijd begint nadat uw bestelling goedgekeurd en betaald is. In het geval van problemen met uw bestanden of betaling, kan uw bestelling vertraagd worden.

6. Kan ik meer dan 2500 artikelen bestellen?

Bestellen van meer dan 2500 briefpapier items is gemakkelijk. Plaats eenvoudigweg zo veel sets desgewenst in uw winkelwagentje tot de gewenste hoeveelheid.Voor bijvoorbeeld 10000 stuk briefpapier,bestel 4 x 2500.

7. Kan ik beide kanten van het briefpapier afgedrukt hebben?

Ja, wij bieden kleuropties aan op beide zijden van het briefpapier.

8. Welke kleurwaarden zal ik gebruiken voor rich black?

De CMYK waarden voor diepzwart zijn C20 M20 Y20 K20.Zie onze Bestanden Voorbereiden op onze website > Kleuren & Kleur Modus voor meer informatie over dit belangrijk onderwerp.

9. Kan ik zien een proefdruk van mijn briefpapier ontvangen?

Wij sturen geen fysieke proefdruk, echter als je de Handmatig Verwerkte Drukproef selecteert, ontvangt u een digitale proefdruk (PDF) via e-mail voor goedkeuring.

10. Hebben jullie sjablonen voor briefpapier?

U kunt sjablonen op onze website in de volgende formaten downloaden: PDF, AI, en PSD.