Wij raden u aan de laatste versie van uw browser te gebruiken. om ervoor te zorgen dat u toegang hebt tot alle prestaties en functies op onze website. U kunt mogelijk niet alle functies en opties van deze website gebruiken met uw huidige browser versie

Klik hierop om éen van de volgende browsers te downloaden: Microsoft Edge,Google Chrome,Mozilla Firefox,Apple Safari
Bladwijzer Drukwerk van Hoge Kwaliteit & Betaalbaar

Bladwijzers

Bladwijzers zijn unieke promotie producten. Ze zijn heel praktisch voor fervente lezers, en helpen u om aandacht te trekken bij uw klanten.

Hoge kwaliteit, full-colour, offset drukwerk verkrijgbaar. Afgeronde hoeken en meerdere soorten beschermlagen zijn ook beschikbaar.

Veel Gestelde Vragen

1. Wat zijn enkele de meeste populaire toepassingen voor bladwijzers?

Bladwijzers zijn de perfecte manier om front en center met uw klanten.

Niet alleen zijn zij geweldig in hun traditionele zin (in boeken), ze kunnen ook als grote kortingsbon of kaartje gebruikt worden.

Of uw klanten nu boekenwurmen of casual lezers, zijn bladwijzers een pragmatische en unieke manier om te een boodschap over te brengen.

2. Wat is het meest voorkomende formaat van bladwijzers?

Ongeacht de grootte van het boek of tijdschrift, standaard Bookmarks zijn meestal 38mm x 177mm, 50mm x 200mm, of 48mm x 210mm.

Om de ideale papiersoort te kiezen, kunt u onze gratis proefpakket aanvragen.Op die manier, kunt u het papier testen en verscheidenheid van onze papiersoorten ontdekken.

3. Hoe kan ik mijn eigen bladwijzers ontwerp gemakkelijk uploaden?

Met GotPrint is het gemakkelijk om uw nieuwe visitekaartje ontwerp te uploaden. Ga naar onze bladwijzers pagina gaan en klik op : "Upload Uw Ontwerp". Wij accepteren bestanden in de volgende formaten: TIF, TIFF, PDF, EPS, AI, PSD, BMP, GIF, JPG en PNG.

Selecteer vervolgens grootte, papiersoort, kleuropties en gewenste hoeveelheid.

Een snel en handige optie die wij bieden is onze Online Drukproef, waarmee u precies kunt zien hoe uw visitekaartje eruit zal zien voordat het goedgekeurd wordt.

Als u liever heeft dat uw kaartjes nauwkeurig worden gecheckt, selecteer dan de Handmatige Proefdruk en één van onze opgeleide medewerkers zal uw bestand zorgvuldig controleren tegen een kleine vergoeding.

4. Wat is Afloop?

Afloop is de extra ruimte op het gedrukte product dat bedoeld is om te worden afgesneden als het product wordt bijgesneden voor de eindproduct afmetingen. Afloop betekent dat de kleuren en grafische elementen tot de uiterste rand "pagina afloop" van het sjabloon door moeten lopen , deze extra speling is nodig om witte randen te voorkomen.

Om ervoor te zorgen dat uw bestand voldoende afloop en printklaar is, kunt u onze Sjablonen downloaden.

5. Kan ik mijn eigen bladwijzers van nul maken?

Heel gemakkelijk! Gebruik gewoon onze gratis online design tool, Advanced Design om originele ontwerpen net als een pro te maken. Wij bieden ook een scala aan vooraf ontworpen achtergronden om u aan de slag te helpen.

6. Kan iemand mij te helpen met mijn bestelling?

Bij GotPrint bent u zeker niet alleen!

Vraag ons hulp en chat met éen van onze professioneel opgeleide vertegenwoordigers, of bel of mail ons. We begeleiden u bij elke stap van het bestelproces.

Onze klantenservice team is beschikbaar via Live Chat, telefoon (GRATIS vanaf een vaste lijn op 00800 32 52 92 72) en E-mail van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 tot 17:00 CET.

7. Zal mijn ontwerp worden gecontroleerd voordat u deze afdrukt?

Kiest u de optie handmatig proefdruk, zullen we controleren of uw bestanden voldoen aan onze richtlijnen en sturen wij u een link naar een PDF bestand voor goedkeuring.

Kiest u Voor de Handmatige Proefdruk kunt u uw bestanden uploaden en worden deze door ons gecontroleerd om vast te stellen of ze printklaar zijn. Als er problemen zijn, zullen we u hiervan op de hoogte brengen en kunt u uw bestanden aanpassen en opnieuw uploaden. Wij sturen u vervolgens een proefdruk voor u om goed te keuren.

8. Hoe lang moet ik wachten op mijn bladwijzers?

De doolooptijd begint zodra uw bestelling goedgekeurd en betaald is.

Onze druktijd is normaal gesproken alleen 2 werkdagen, voor 300 g Glanzend 2 zijdig + UV High Gloss Coating. Extra opties kunnen resulteren in 1 extra werkdag. Voor alle papiersoorten of opties raadpleegt u onze doorlooptijden.

Levertijd begint wanneer uw bestelling gedrukt is en klaar om te verzenden. Levertijd staat apart van de druktijd, wij hanteren een levertijd van 2-4 werkdagen met onze snel, maar kosteneffectieve, standaardverzending.

U ontvangt een e-mailbericht zodra de bestelling klaar is. De e-mail zal een traceernummer hebben, zodat u de voortgang van uw pakket in alle details kunt volgen. Levertijd kan enigzins variëren afhankelijk van de bestemming en de verzendwijze.

9. Kan ik hoeveelheden van bladwijzers bestellen die niet op de website staan aangegeven?

Nee, u kunt uitsluitend aangegeven hoeveelheden op de website bestellen. U kunt wél meerdere artikelen aan uw bestelling toevoegen om de gewenste hoeveelheid te bereiken bijvoorbeeld 2500 x 2.

10. Welke mogelijkheden heb ik om mee te betalen?

Afhankelijk van waar u zich bevindt, accepteren wij Visa, Mastercard, Paypal en Maestro. Wij accepteren ook Sofort en iDeal. Echter is Maestro niet door alle financiële instellingen beschikbaar. In het geval als er betaal problemen ontstaan met deze betaal mogelijkheden, dan zou u bij uw bank moeten controleren of uw kaart geautoriseerd is voor deze betaal mogelijkheden.

In het geval als er betaal problemen tijden facturering, kan dat aan onvoldoende saldo of bijvoorbeeld typfout liggen. Wanneer dit gebeurt, zult u een vrij snel een email vans ons ontvangen.